Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яресько обіцяє компромісний варіант податкової реформи

Влада 6256 переглядів

Опубліковано - 8.12.2015 19:36 | Всі новини | Версія для друку

Яресько обіцяє компромісний варіант податкової реформи
Яресько обіцяє компромісний варіант податкової реформи
Міністерство фінансів України запропонує на засіданні Національної ради реформ у вівторок компромісний варіант податкової реформи.

Про це повідомила міністр фінансів Наталія Яресько журналістам у Києві у вівторок.

"Компроміс ми будемо пропонувати сьогодні на Національній раді реформ. Я не можу сказати, що кожному в цій країні цей компроміс сподобається, тому що є безліч точок зору (на податкові реформи)", - сказала вона.

Яресько не пояснила суті компромісу, зазначивши тільки, що варіант податкової реформи, який буде запропонований, повинен буде знизити податковий тиск на бізнес, істотно спростити адміністрування податків, розширити податкову базу і ввести мораторій на зміну податкового законодавства строком на 3 роки.

За словами голови Мінфіну, підвищення акцизів є болючим питанням, але Україна має відповідні зобов’язання перед Європейським Союзом.

Раніше авторський колектив законопроекту № 3357, що складається з громадських активістів, експертів, бізнесменів та народних депутатів розповсюдив заяву, у якій зазначалося, що компромісу щодо податкової реформи між Міністерством фінансів і авторами її парламентського варіанту досі немає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.