Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські диверсійні групи отримали форму, схожу на українську

Захист держави 5884 перегляди

Опубліковано - 28.12.2015 16:57 | Всі новини | Версія для друку

Російські диверсійні групи отримали форму, схожу на українську
Російські диверсійні групи отримали форму, схожу на українську
Найманці продовжують вдаватись до хитрощів та вчергове намагаються дискредитувати бійців сил АТО.

Так, сьогодні, 28 грудня, в районі селища Зайцеве, що північніше тимчасово окупованої Горлівки, було виявлено групу бойовиків одного з проросійських незаконних збройних формувань, які одягнуті у камуфльований одяг, на зразок польових костюмів військовослужбовців ЗС України, повідомив прес-центр АТО. Диверсанти влаштували хаотичну стрільбу зі стрілецької зброї, зокрема по об’єктах житлової інфраструктури цього населеного пункту.

Таким чином, злочинці, на замовлення своїх кураторів з Російської Федерації, вчергове намагаються ввести в оману місцевих мешканців, звинуватити наших воїнів у порушеннях домовленостей про дотримання режиму «повної тиші» та зухвало дискредитувати сили АТО. До слова, це вже не перший подібний випадок.

В свою чергу, українські воїни впродовж сьогоднішнього дня жодного разу не відкривали вогонь, всі наші підрозділи суворо дотримуються умов припинення вогню.

Навіть попри те, що з початку доби бандити терористичної організації «ДНР», неприцільно обстрілявши наші позиції, вже вісім разів намагались примусити сили АТО застосувати зброю у відповідь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.