Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Підрахуй зрікся ЦВК. Після шоу в Печерському суді із подальшим порушенням кримінальної справи

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6585 переглядів

Опубліковано - 17.04.2007 11:03 | Всі новини | Версія для друку

Підрахуй зрікся ЦВК. Після шоу в Печерському суді із подальшим порушенням кримінальної справи
Підрахуй зрікся ЦВК. Після шоу в Печерському суді із подальшим порушенням кримінальної справи
Народний депутат, член фракції партії Регіонів Сергій Ківалов написав заяву на ім’я Президента України про складення з себе повноважень голови Центральної виборчої комісії і члена ЦВК. Нібито є що складати.

Про це Ківалов повідомив сьогодні під час ранкових зборів нардепів більшості в залі пленарних засідань Верховної Ради.

Він наголосив, що одразу після його заяви з трибуни ВР відповідний документ буде направлений до Секретаріату Президента України.

Ківалов зазначив, що у 2004 році ЦВК була незаконно відправлена у відставку. При цьому, за його словами, члени ЦВК були звільнені з формулюванням «політична недовіра».

Як наголосив депутат, жоден Кодекс і жоден Закон не передбачає такої причини звільнення як політична недовіра, «але, слава Богу, що 2 квітня поточного року увесь склад ЦВК (склад 2004 року, коли Центрвиборчком очолював С.КІВАЛОВ – УНІАН) був поновлений і сьогодні він діє» (йдеться про відповідну Постанову парламенту – УНІАН).

Ківалов також наголосив, що підставою для написання такої заяви стало намагання не дати опозиційним силам приводу для здійснення провокаційних дій проти членів ЦВК. «Крім того, я це зробив в інтересах нашої політичної сили та інтересів держави», - сказав він.

Він також нагадав, що після того, як Президент Віктор Ющенко ознайомиться з його заявою, він повинен буде направити до ВР відповідне подання про звільнення його з посади голови ЦВК.

Від “Аратти”: шоу під куполом триває. Як обіцяють діджеї більшовиків, скоро на нас очікує новий акт вистави - збори більшовиків та колишніх нардепів.

На порядок денний пропонується лише одне питання: як втриматися у червоному кріслі “обранця”, якщо народ тебе не бажає бачити?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.