Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров не вважає себе й більшовиків стихійним лихом. Тому грошей на вибори не дасть

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5439 переглядів

Опубліковано - 17.04.2007 12:24 | Всі новини | Версія для друку

Азаров не вважає себе й більшовиків стихійним лихом. Тому грошей на вибори не дасть
Азаров не вважає себе й більшовиків стихійним лихом. Тому грошей на вибори не дасть
Перший віце-прем'єр Микола Азаров заявляє про неможливість використання урядом коштів з резервного фонду Держбюджету для фінансування дострокових парламентських виборів.

"Резервний фонд використовується тільки на надзвичайні ситуації – ліквідації стихійних лих. Жодний відповідальний уряд ніколи не витратить резервний фонд на ситуації, не пов'язані з надзвичайними ситуаціями", - сказав Азаров, виступаючи сьогодні з трибуни Верховної Ради.

Він також зазначив, що до підписання Указу Президента про розпуск парламенту уряд "по днях змінював ситуацію в економіці".

За словами Азарова, на даний момент уряд повністю контролює економічну ситуацію в країні і має достатньо коштів, щоб вирішувати усі проблеми, що виникають(окрім виборів, зрозуміло).

Водночас Азаров у черговий раз розкритикував дії своїх попередників в економіці.

"Ми прийняли країну, у якій скарбниця була порожня і розкрадена, у газосховищах і на вугільних складах не було необхідних запасів вугілля і газу на зиму. Фінансове становище країни, особливо наших великих підприємств, було незадовільним", - сказав він.

"З країни повним ходом вивозилося продовольство, пшениця. І це за недостатнього врожаю 2006 року. Перед своїм відходом наші попередники різко підняли тарифи на електроенергію і газ, не привівши у відповідність тарифи на житлово-комунальні послуги", - відзначив Азаров.

Він також додав, що опозиція з осені готувалася до розпуску парламенту.

"З найперших днів так звана опозиція влаштувала обструкцію і максимально перешкоджала уряду в реалізації антикризової програми. З найпершого дня на країну обрушилися потоки наклепів, брехливих звинувачень. Ще з осені добре оплачені політтехнологи стали готувати країну до ідеї розгону парламенту і відсторонення від влади законно обраного уряду, тобто по суті готували країну до ревізії результатів виборів 2006 року", - сказав Азаров.

Пізніше, на думку першого віце-прем'єра, до "цілеспрямованих дій проти уряду приєднався Президент і його оточення".

Від “Аратти”: залишається лишень просльозитися і вигукнути: як же ж ми жили без тебе, Миколо Яновичу!

Навіть фуражна пшениця продавалася на зовнішніх ринках, а не гнила на елеваторах... А комунальні тарифи - геть ніхто не чіпав...

Та що там казати - без азарових і януковичів ми не жили, а просто жалюгідно існували. Ніяких проблем. Ніякого адреналіну.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.