Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські більшовики схвалюють розгони демонстрацій у Росії. Робіть висновки!

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5375 переглядів

Опубліковано - 17.04.2007 16:13 | Всі новини | Версія для друку

Українські більшовики схвалюють розгони демонстрацій у Росії. Робіть висновки!
Українські більшовики схвалюють розгони демонстрацій у Росії. Робіть висновки!
Народні депутати партій-членів парламентської коаліції партії Регіонів і компартії прокоментували розгін мітингу опозиційних сил у Москві. Вони схвалюють дії влади проти громадян.

Зокрема, депутат від Комуністичної партії Віктор Борщевський не вважає, що дії російської влади стосовно “Маршу незгодних” - це прояв остраху.

"Просто в кожної держави усередині є своя відповідна ситуація, і наскільки я знаю, і факти це підтверджують, такі жорсткі заходи по відношенню до демонстрантів було вжито після того, як вони вийшли з законного поля, почали здійснювати дії, що суперечать російському законодавству. Протестуючі не повідомили владу про проведення своїх акцій у визначеному місці", - зазначив депутат.

Тому Борщевський вважає, що це - нормальна реакція влади, і Путін може зробити все, щоб було збережено "нормальний розвиток і правильний вектор держави". "Якщо комусь хочеться "поцвірінкати" - вибирайте для такого "цвірінкання" інші місця й інші форми. Реакція влади була розумною", - вважає він.

У той же час депутат від партії Регіонів Вадим Колесніченко заявляє, що йому не відомі деталі того, що сталося. "Але, виходячи з того, що представлено в ЗМІ, група протестуючих спровокувала конфлікт із правоохоронцями, намагаючись організувати бійку з тими, хто офіційно проводив акцію. Тому правоохоронні сили застосували силу, захистивши цим демократію. Демократія існує тільки тоді, коли вона вміє захищатися", - сказав він.
"Група в кілька сотень чоловік для Росії не може представляти жодної небезпеки. Для Каспарова, як для політика, який йде, мабуть, потрібен конфлікт, ажіотаж і епатаж. Саме він це здійснив. Ним було створено піар-акцію, штучний конфлікт. Подібна ситуація була й у нас, коли "помаранчеві" підігнали свою юрбу в розмірі 100-150 чоловік до нашого табору, але міліція забезпечила безпеку", - заявив Вадим Колесніченко.

Тим часом Наша Україна і Блок Юліи Тимошенко засудили розгін мирної демонстрації в Москві.

Мітинг опозиційних сил 14 квітня закінчився тим, що до місця акції під’їхало близько 10 автобусів з омоновцями, що почали витісняти людей із площі убік метро. Марш незгодних у Петербурзі закінчився масовими бепорядками, коли частина учасників акції спробувала прорватися через оточення міліції.

Євросоюз засудив розгін Маршу незгодних. Занепокоєння розгоном демонстрації висловили також і Сполучені Штати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.