Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі вже вважають, що вибори на окупованому Донбасі можна проводити під вогнем бойовиків

Імперія «Совок» 5471 перегляд

Опубліковано - 8.02.2016 14:16 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі вже вважають, що вибори на окупованому Донбасі можна проводити під вогнем бойовиків
У Кремлі вже вважають, що вибори на окупованому Донбасі можна проводити під вогнем бойовиків
У Росії продовжують тиснути на те, що Україна може активніше задіювати всякого роду військові провокації, намагаючись створити привід для невиконання мінських домовленостей.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на заступника голови МЗС РФ Олексія Мєшкова.

Він заявив, що в даний час ситуація з виконанням мінських домовленостей "насторожує", "Київ або імітує, або затягує реалізацію політичних домовленостей в рамках мінського процесу".

Він повторив офіційну позицію РФ про те, що в Україні "не проведено конституційну реформу з упором на децентралізацію, немає закону, який забороняє переслідування осіб у зв’язку з подіями на Донбасі, згідно із законом про особливий статус фактично зроблено крок назад".

"Київ замотує узгодження з Донбасом модальностей місцевих виборів. Тобто все те, що Київ давно мав почати реалізовувати - і був визначений абсолютно чіткий графік цих кроків - незроблено", - наполягає російський заступник міністра.

При цьому він відкидає тезу, що для проведення будь-яких реформ, в першу чергу повинен бути забезпечений режим припинення вогню.

"Вкидається теза про те, що будь-які кроки на політичному треку можливі тільки після настання повного режиму тиші на лінії зіткнення між ЗСУ та ополченцями. І ця теза в тому числі підкидається в якості аргументу європейським партнерам, хоча цілком очевидно, і навіть Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в багатьох випадках підтверджує, що саме українські військові і "добровольчі батальйони" типу "Азов" порушують режим припинення вогню ", - заявив він, попри те, що ОБС неодноразово заявляли, що найбільше порушень режиму відбувається з боку бойовиків.

Таким чином, "сьогодні виникає небезпека того, що Київ може активніше задіювати всякого роду військові провокації, намагаючись створити привід для продовження невиконання своїх зобов’язань", вважає Мєшков.

Як відомо, Мінські угоди передбачають спочатку забезпечення режиму припинення вогню, а потім проведення реформ. Крім того, Україна наполягає, що місцеві вибори на окупованому Донбасі можуть бути проведені тільки після виведення Російських військ і отримання контролю над кордоном.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.