Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кабмін свідомо саботує виконання бюджету-2007.

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5479 переглядів

Опубліковано - 17.04.2007 17:38 | Всі новини | Версія для друку

Кабмін свідомо саботує виконання бюджету-2007.
Кабмін свідомо саботує виконання бюджету-2007.
Кабінет міністрів свідомо провалює виконання бюджету України на 2007 р., починаючи від дня підписання Президентом Указу про розпуск парламенту.

На цьому наголосив сьогодні лідер Партії реформи і порядок, екс-міністр фінансів України Віктор Пинзеник.

"За заявами урядовців про недовиконання бюджету стоять свідомі дії, націлені на провал бюджету, - цитує його слова прес-служба ПРП. - За результатами детального аналізу щоденних надходжень до держбюджету було виявлено кричущі факти – цифра надходження податку на прибуток по деяких областях України виявилась навіть не на позначці "нуль" (тобто, жодної гривні податку до бюджету не сплачено), а зі знаком "мінус".

"Це означає, що з державної казни роздавались кошти для створення штучного невиконання бюджету!", - наголосив В.Пинзеник. Цей процес, за його інформацією, почався на наступний день після підписання Указу Президента про розпуск Парламенту.

Так, 3 квітня надходження податку на прибуток по Києву склали мінус 108 тис.грн,

4 квітня по Дніпропетровській області – мінус 510 тис.грн,

4 квітня по Луганській області – мінус 2,1 млн грн,

6 квітня по Донецькій області – мінус 60 млн грн,

12 квітня по Луганській області – мінус 463 тис. грн,

13 квітня по Луганській області – мінус 1,2 млн грн.

Враховуючи те, що ці цифри є "сальдовими" (це різниця між сплаченим податком і грошима, які повертали з бюджету), сума розданих державних коштів є значно більшою, зазначив лідер ПРП.

Це підтверджує і той факт, що станом на 16 квітня 2007 р. податку на прибуток надійшло 149 млн грн, тоді як у минулому році 14 квітня надходження склали 221 млн грн. "Власноруч руйнуючи бюджет, уряд в такий ієзуїтський спосіб створює грунт для заяв про ніби-то економічні втрати внаслідок політичної ситуації, бо об'єктивних причин для цього немає", - підкреслив В.Пинзеник.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Азаров, виступаючи перед зборами нардепів у залі засідань парламенту сказав, що із моменту підписання Указу про розпуск парламенту держбюджет не дорахувався 500 млн. грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.