Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Савченко припинила сухе голодування

Імперія «Совок» 5728 переглядів

Опубліковано - 10.03.2016 12:10 | Всі новини | Версія для друку

Савченко припинила сухе голодування
Савченко припинила сухе голодування
Адвокат українки Надії Савченко Марк Фейгін заявляє, що вона припинила сухе голодування.

«Вийшов від Наді. Вона припинила голодування на прохання президента Петра Порошенка і співвітчизників», – написав захисник у Twitter.

9 березня Донецький міськсуд Ростовської області Росії оголосив, що вирок Савченко буде винесений 21–22 березня. Cтан здоров’я українки, яка 4 березня розпочала сухе голодування, погіршився, однак вона змогла виступити в суді 9 березня і вкотре заявити про свою невинуватість. Від грудня Савченко голодує з вимогою звільнення.

Надію Савченко, народного депутата України й делегата Верховної Ради в Парламентській асамблеї Ради Європи, в Росії обвинувачують, зокрема, у вбивстві 2014 року двох працівників російського державного телебачення на сході України. Російські прокурори вимагають позбавити українку волі на 23 роки.

Надія Савченко і її захист відкидають звинувачення і навели на суді численні докази того, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили в полон сепаратисти, які потім силоміць вивезли до Росії.

Із закликом до Росії звільнити Савченко звернулися багато світових лідерів і міжнародних організацій. Акції на її підтримку відбувалися в українських містах і за кордоном.

9 березня президент України Петро Порошенко заявив, що зробить все можливе для якнайскорішого повернення в Україну Надії Савченко «живою і здоровою».

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.