Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів ЗСУ

Захист держави 6220 переглядів

Опубліковано - 21.03.2016 12:44 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів ЗСУ
Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів ЗСУ
Після відносного затишшя та зменшенням кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські найманці після 14.00 активізувались. Всього зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ, 28 з них на Донецькому, 2 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

По наших позиціях в районі Авдіївки бойовики близько 20.00 відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети.

З міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська з міномету, БМП та кулеметів великого калібру.

В районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського вели вогонь ворожі снайпери.

По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти неподалік Пісків та Мар’їнки.

На Луганщині по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномету, згодом долучили гранатомети та кулемети.

Близько 16.00 ДРГ російських найманців чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських бійців ворог відступив.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.