Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Порошенко заявив, що погодиться з будь-яким рішенням коаліції щодо прем’єр-міністра

Влада 7999 переглядів

Опубліковано - 23.03.2016 17:59 | Всі новини | Версія для друку

Президент Порошенко заявив, що погодиться з будь-яким рішенням коаліції щодо прем’єр-міністра
Президент Порошенко заявив, що погодиться з будь-яким рішенням коаліції щодо прем’єр-міністра
Президент України наголошує, що готовий підтримати будь-яку кандидатуру на посаду Прем’єр-міністра України, яку визначить і подасть коаліція депутатських фракцій у Верховній Раді.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Робота коаліції була зруйнована виходом трьох фракцій з її складу. Було достатньо часу – вже більше місяця – для того, щоб або повернути ці фракції коаліції, або сформувати нову коаліцію», — підкреслив Глава держави під час спілкування з пресою в ході робочої поїздки до Харківської області.

Порошенко зазначив, що займає принципову позицію і переконаний, що далі чекати з формуванням нового уряду не можна.

Петро Порошенко звернувся до всіх фракцій старої коаліції і закликав їх «відкинути власні амбіції і на цьому тижні провести засідання Ради коаліції, визначитись із кандидатурою прем’єр-міністра»

Президент запевнив, що не буде гаяти часу жодного дня після того, як отримає пропозиції щодо кандидатури прем’єр-міністра України.

Глава держави наголосив, що ані Уряду, ані коаліції, ані парламенту не потрібно ховатись від відповідальності: «Кожен має робити свою роботу – парламент і коаліція свою, Уряд — свою, Президент — свою».

Порошенко підкреслив, що «в українських інтересах 29 березня уряд має бути проголошений». Глава держави додав, що керівники парламентських фракцій, народні депутати мають підійти до цього питання з усією відповідальністю і не намагатись звинувачувати інших.

Президент нагадав, що Україна — парламентсько-президентська республіка і згідно чинної Конституції України Глава держави відповідає за зовнішню політику, обороноздатність держави.

Порошенко підкреслив, що залишається вірним Конституції і тим повноваженням, які Основний закон надає Президенту, і відповідальності, яку несе Президент.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.