Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Адвоката Грабовського дострелили в голову

Кримінал 7845 переглядів

Опубліковано - 25.03.2016 13:15 | Всі новини | Версія для друку

Адвоката Грабовського дострелили в голову
Адвоката Грабовського дострелили в голову
Адвокат Юрій Грабовський, за попередніми даними, був вбитий з дострілюванням з вогнепальної зброї.

Про це повідомив заступник генпрокурора – головний військовий прокурор Анатолій Матіос сьогодні на брифінгу в Києві.

"Наразі відбувається подальший огляд місця події (вбивства адвоката Грабовського - УНІАН) і проведення відповідних слідчих дій за участю судово-медичних та інших експертів", - заявив він.

"Попередньо я можу сказати, що адвокат Грабовський був вбитий насильницьким шляхом з дострілюванням з вогнепальної зброї", - сказав Матіос.

Тіло загиблого адвоката Юрія Грабовського було знайдено в залишеному колишньому колгоспному саду за 27 км від міста Жашків Черкаської області.

«Невелика група представників «Альфи», військової прокуратури та оперативних співробітників СБУ виїхала на територію Київської області та, починаючи з 19.00 до 4 ранку, ми шукали місце захоронення і місце вбивства адвоката Грабовського», - заявив він.

«О 4 годині відразу після місця, вказаного затриманим (другим підозрюваним у вбивстві адвоката - УНІАН) в лісі, точніше в закинутому колишньому колгоспному садку за 27 км від міста Жашкова, при розкопуванні наткнулися на тіло загиблого адвоката Грабовського», - додав Матіос.

Як повідомлялося раніше, 10 березня стало відомо про зникнення адвоката Грабовського, який мешкав у готелі в Одесі. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Грабовський був захисником російського «ГРУшника» Олександра Александрова, затриманого на Донбасі у травні 2015 року.

20 березня в Одесі було затримано одного з підозрюваних у викраденні Грабовського.

Сьогодні, 25 березня, Національна асоціація адвокатів України поінформувала, що адвокат Грабовський, який був оголошений зниклим безвісти, знайдений убитим.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.