Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пашинський збрехав, що ЄС не критикував його проект. Є заява ЄС

Скандал 7102 перегляди

Опубліковано - 28.03.2016 19:59 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Сергій Пашинський
Народний депутат Сергій Пашинський
Народний депутат Сергій Пашинський, який є одним зі співавторів законопроекту №4057 про позасудову конфіскацію, в понеділок заявив із посиланням на представництво ЄС, що європейці не критикували його проект.

Таку заяву депутат зробив під час погоджувальної ради, повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Сьогодні зранку в одному з електронних видань була інформація, що начебто представництво ЄС – проти (законопроекту №4057). Ну, це неправда, ми звернулися уже і в представництво, і до видання. У них нема (коментаря), у них є якась електронна пошта. Ну, це все смішно", - сказав він.

Зазначимо, що саме "Європейська правда" в понеділок вранці отримала та поширила офіційний коментар представництва ЄС. Водночас заява Пашинського про те, що він виходив на зв’язок із виданням, не відповідає дійсності – ані він, ані його помічники з редакцією до цього часу не спілкувалися.

Також хибним є твердження депутата, що новина ЄП є "неправдою". Після низки заяв українських політиків Представництво ЄС оприлюднило текст свого коментаря для нашого видання на офіційній сторінці дипмісії в Facebook.

У понеділок ввечері в дипмісії запевнили "Європейську правду", що критика на адресу проекту №4057 є не лише висловлюванням представництва в Україні, але й "офіційною позицією ЄС".

Раніше представництво ЄС розкритикувало проект "Народного фронту" та БПП про позасудову конфіскацію. Європейські дипломати заявили, що Україна робить кроки до запровадження "жорсткого законодавства... без захисту права на чесний суд та право власності".

Варто зауважити, що представництво ЄС лише у виняткових випадках виступає із заявами та коментарями, в яких критикуються законопроекти, які ще не схвалені Верховною радою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.