Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Байден запевнив Порошенка, що як тільки сформують реформаторський уряд - продовжиться фінансова допомога

Політика 7381 перегляд

Опубліковано - 1.04.2016 14:04 | Всі новини | Версія для друку

Байден запевнив Порошенка, що як тільки сформують реформаторський уряд - продовжиться фінансова допомога
Байден запевнив Порошенка, що як тільки сформують реформаторський уряд - продовжиться фінансова допомога
Президент України Петро Порошенко провів зустріч у форматі робочого ланчу з Віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом за участі Державного секретаря США Джона Керрі.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Співрозмовники обговорили розвиток ситуації на Донбасі в контексті російської агресії. Держсекретар Джон Керрі проінформував про особливості останніх переговорів у Москві.

Співрозмовники погодились, що для імплементації політичної частини Мінських домовленостей необхідне виконання Росією безпекових умов.

Петро Порошенко і Джозеф Байден обговорили можливість введення міжнародної безпекової місії на Донбас. Сторони наголосили на необхідності звільнення Надії Савченко та негайного допуску лікарів до неї.

Співрозмовники погодилися з необхідністю продовження санкцій проти Росії до повного виконання Москвою Мінських домовленостей, а також обговорили шляхи більшого долучення США до Мінського процесу. Джозеф Байден запевнив у незмінності позиції Сполучених Штатів щодо невизнання окупації Криму.

Джозеф Байден також повідомив про рішення США виділити додатково 335 млн доларів США на реформування безпекового сектору України, зокрема Збройних Сил України, Національної гвардії і Державної прикордонної служби.

Окрему увагу було приділено внутрішньополітичній ситуації в Україні. Віце-президент США привітав зусилля Президента України щодо подолання урядової кризи. За словами Джозефа Байдена формування нового уряду, зорієнтованого на реформи і співпрацю з МВФ, відкриває можливості для виділення третього траншу кредитних гарантій у розмірі 1 млрд доларів США, а також допомоги інших міжнародних фінансових інституцій.

Президент України наголосив на пріоритетності для української влади боротьби з корупцією та створені ефективної антикорупційної системи.

Співрозмовники домовились про подальший розвиток стратегічного партнерства між Україною і США, чому сприятиме візит до України Держсекретаря США Джона Керрі найближчим часом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.