Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турчинов не виключає наступу російських бойовиків

Захист держави 5672 перегляди

Опубліковано - 7.04.2016 17:01 | Всі новини | Версія для друку

Турчинов не виключає наступу російських бойовиків
Турчинов не виключає наступу російських бойовиків
Через загострення ситуації, збільшення кількості обстрілів та провокацій з боку російсько-терористичних угруповань Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов відвідав передові позиції у зоні АТО.

Про це повідомила прес-служба РНБО.

Під головуванням Секретаря РНБО України Олександра Турчинова та за участі Міністра оборони України Степана Полторака і Командувача Сухопутних військ Сергія Попка в Головному командному пункті відбулася нарада з військовим керівництвом Антитерористичної операції. Її учасники обговорили питання організації активної оборони та забезпечення українських військ усім необхідним в умовах загострення ситуації через дії окупантів.

З Головного командного пункту Секретар РНБО України відбув до найгарячіших точок переднього краю оборони. Зокрема, він побував у промисловій зоні біля міста Авдіївка, де кожного дня ворог здійснює обстріли та провокації. Промзона є домінуючою позицією над дорожніми розв’язками біля Горлівки та розташованими там оборонними рубежами російсько-терористичних угруповань. Українські військові були змушені взяти під контроль цей укріпрайон, аби захистити житлові квартали Авдіївки від систематичних обстрілів.

Під час перебування на передньому краї оборони Турчинов обговорив з керівництвом сектору питання щодо ефективної протидії провокаціям агресора та забезпечення захисту наших військових.

За словами Секретаря РНБО України, весняне потепління спричинило «активізацію діяльності розвідувально-диверсійних груп та спроб локальних збройних провокацій противника». «Не можна виключати і масштабних наступальних операцій російсько-терористичних військ», - зазначив він.

«Ми маємо бути готові дати відсіч будь-яким агресивним діям ворога, забезпечивши наші Збройні Сили сучасною зброєю та технікою», - сказав Секретар РНБО України, додавши, що Парламент досі не забезпечив на законодавчому рівні наповнення спецфонду бюджету, «з якого фінансується значна частина Державного оборонного замовлення». «Дуже сподіваюся, що це питання буде вирішено найближчого парламентського тижня», - підсумував Турчинов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.