Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів

Захист держави 6677 переглядів

Опубліковано - 11.04.2016 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів
Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують інтенсивність обстрілів
У зоні проведення антитерористичної операції протягом минулої доби незаконні збройні формування здійснили 64 обстріли. Добою раніше їх було 91. Незважаючи на зменшення кількості порушень режиму тиші противник підтримує високу інтенсивність ведення вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Всього Збройними Силами України було зафіксовано 16 обстрілів з мінометів.

Використовуючи калібр 120мм бойовики нанесли вогневі удари по українським підрозділам в районах населених пунктів Троїцьке і Луганське, а із калібру 82мм – поблизу Талаківки, Широкіного, Майорська та Новоселівки. Активність ворога спостерігалась і на околиці Авдіївки, де міни обох калібрів було скеровано по українським бійцям у промисловій зоні.

Також по укріпленням наших військ в районі Бердянського бандитські угрупування застосували вогонь ствольної артилерії. Зокрема, з напрямку Саханки було зафіксовано 35 пострілів зі зброї калібру 122мм.

Окрім цього використовуючи зенітні установки, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю та снайперів кремлівські найманці без зупинки вели вогонь по нашим опорних пунктах в районах Опитного, Мар’їнки, Станиці Луганської, Павлопіля, Зайцевого, Новотроїцького, Пісків, Новгородського та Верхньоторецького.

Незважаючи на чималі зусилля ворога підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 7 разів відкривати вогонь у відповідь.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.