Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики збільшили кількість обстрілів

Захист держави 7060 переглядів

Опубліковано - 13.04.2016 18:47 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на  фронті: російські бойовики збільшили кількість обстрілів
Ситуація на фронті: російські бойовики збільшили кількість обстрілів
На території Донецької та Луганської областей обстановка залишається складною. Минулої доби кількість обстрілів незаконними збройними формуваннями по силах АТО наблизилась до рекордної відмітки за квітень та склала 87.

Порушуючи режим тиші ворог 22 рази використовував міномети, випустивши у бік української сторони 114 мін.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільше обстрілів, а саме 9 було здійснено по наших позиціях в Авдіївці. Вогневих ударів із забороненої Мінськими домовленостями зброї українські захисники зазнали в районах Новгородського, Мар’їнки, Талаківки, Широкіного, Пісків, Зайцевого та Опитного.

Близько першої ночі російські найманці знову застосували важке озброєння проти позицій сил АТО. В напрямку українських позицій поблизу Зайцевого ворогом було нанесено декілька вогневих ударів зі ствольної артилерії калібру 152мм. А через декілька хвилин на цій ділянці оборони військовослужбовці Збройних Сил України зазнали обстрілів з мінометів калібру 120мм.

З озброєння бойових машин піхоти сепаратисти стріляли 12 разів. Обстрілів зазнали опорні пункти українських сил в районах Луганського, Новгородського, Майорська, Мар’їнки та Новотроїцького.

Слід зауважити, що у кожному випадку бойовики підсилювали інтенсивність вогню гранатометами, кулеметами, стрілецькою зброєю.

Приховуючи свої злочини від спостережної місії ОБСЄ, 70 відсотків обстрілів бойовики здійснюють у темну пору доби.

За вказаний період підрозділи Збройних Сил України змушені були 25 разів відкривати вогонь у відповідь, виключно з озброєння малих калібрів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.