Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У більшовичків не витримали нерви. Від базікання про демократію планується перехід до репресій

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5743 перегляди

Опубліковано - 20.04.2007 12:03 | Всі новини | Версія для друку

У більшовичків не витримали нерви. Від базікання про демократію планується перехід до репресій
У більшовичків не витримали нерви. Від базікання про демократію планується перехід до репресій
Правоохоронні органи, які контролюються більшовиками, готують репресії проти опозиції.

“Інформація про те, що ГПУ підготувала наказ про арешт п’ятдесяти народних депутатів, які брали участь у мітингу під КС 18 квітня, свідчить, що прокуратура і МВС остаточно стали на бік заколотників”, - заявив народний депутат Володимир Карпук.

За словами Карпука, “правоохоронні органи, які підвладні сьогодні “регіоналам”, спрямовують свої сили на народних депутатів, котрі разом з народом мирно вийшли сказати свою думку проти тих членів КС, котрі порушили свою Присягу, котрі служать одній політичній силі, незважаючи ні на моральні цінності, ні на закон, порушуючи принципи верховенства права. Це помста тим людям, котрі заважають правлячій коаліції коїти злочини проти українського народу”.

“Я готовий, якщо буде доведено, що ми порушили закон, нести відповідальність, але це відверте свідчення того, що коаліція, яка узурпувала владу, в агонії і хоче таким чином залякати народних депутатів і народ”, - наголосив Карпук.

“Якщо вони вже примінили проти нас фізичну силу, то можуть застосувати і більш радикальні методи розправи над опозиційними силами”, - вважає він.

Як повідомлялося раніше, ГПУ підготовила наказ про арешт 50 активістів опозиції, які брали участь у мітингу під КС 18 квітня. Арешт має бути здійснений в рамках порушеної генпрокуратурою кримінальної справи за частиною 1 статті 376 КК України. У списку присутні народні депутати від опозиції, серед яких Давид Жванія, Олександр Турчинов, Богдан Губський, Михайло Волинець, Руслан Князевич, Олег Ляшко, Володимир Карпук та Зіновій Шкутяк.

ГПУ також порушила криміналдьну справу проти журналістів Інтернет-видання “Реальна політика” за публікацію низки матеріалів, які негативно характеризують суддю КС Станік.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.