Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українській розвідці стало відомо про приїзд до маріонеток кремлівського куратора з грошима

Захист держави 6870 переглядів

Опубліковано - 28.04.2016 16:11 | Всі новини | Версія для друку

Українській розвідці стало відомо про приїзд до маріонеток кремлівського куратора з грошима
Українській розвідці стало відомо про приїзд до маріонеток кремлівського куратора з грошима
Противник продовжував вогневий вплив на підрозділи сил АТО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Зафіксовано 29 обстрілів (за минулу добу – 31) зі стрілецької зброї, гранатометів, озброєння БМП, зенітних установок ЗУ-23-2 та 120-мм і 82-мм мінометів, з них: шість – Попасна, Новоолександрівка, Луганське, Зайцеве (Слов’янський напрямок); вісім – Авдіївка, Мар’їнка; сім – Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка (Волноваський напрямок); вісім – Водяне, Широкине (Маріупольський напрямок).

У районі н.п.Авдіївка тривають обстріли позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням 120-мм та 82-мм мінометів.

У районі н.п.Ясинувата (східна околиця) підтверджено перебування до танкової роти та гаубичної самохідно-артилерійської батареї 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка).

Протягом наступного тижня запланована ротація підрозділів 11 мотострілецького полку (Макіївка) у районі Донецького аеропорту.

Зафіксовані чергові факти постачання з території Росії озброєння та військової техніки, паливно-мастильних матеріалів. Прибули до населених пунктів:

Іловайськ – ешелон з військовою технікою (три танки, дві 122-мм РСЗВ “Град”, дві САУ) та дизельним пальним (350 тонн);

Харцизьк – ешелон з військовою технікою (вісім танків Т-72, чотири БМП-2, чотири БМД-2, шість 122-мм гаубиць Д-30);

Новоазовськ – два БТР, два вантажні автомобілі, три паливозаправники;

Краснодон – три вантажні автомобілі, три паливозаправники.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків та самохідних артилерійських установок у районах Донецьк та Макіївка.

27 квітня ц.р. зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 АК (Донецьк) ЗС РФ:

- загинуло чотири та поранено шість військовослужбовців 11 омсп (Макіївка), які намагались атакувати передові позиції сил АТО у районі промзони н.п.Авдіївка;

- у результаті “дружнього” вогню по своїм позиціям, отримали поранення три військовослужбовці 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк).

У частинах та з’єднаннях 2 АК (Луганськ) ЗС РФ зберігається низький рівень військової дисципліни та морально-психологічного стану.

26 квітня ц.р. під час проведення бойового злагодження у 2 окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ на полігоні “Успенський” мали місце сутички між кадровими російськими військовослужбовцями та набраними по контракту громадянами Росії з числа мешканців Північного Кавказу, в т.ч. випадки навмисного пошкодження озброєння та військової техніки.

З метою запобігання та нейтралізації можливого конфлікту на міжнаціональній основі, командуванням російських окупаційних військ вжито додаткові заходи безпеки:

- до складу 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ введено підрозділ 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний) Федеральної служби військ національної гвардії РФ;

- у два рази збільшена кількість нарядів військової поліції і комендатури.

Ситуація на полігоні взята під особливий контроль командувачем корпусу генерал-майором ЗС РФ Є.НІКІФОРОВИМ.

Встановлені чергові факти цілеспрямованого запобігання міграції з тимчасово окупованих територій Донбасу до Росії осіб, що брали участь бойових діях у складі російських окупаційних військ.

26 квітня ц.р. на неконтрольованому українською стороною пункті пропуску “Успенка”, співробітники Прикордонної служби Федеральної служби безпеки РФ заборонили до 2025 року в’їзд до Росії трьом особам, які звільнились із 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. Встановлено персональні дані затриманих колишніх військовослужбовців (російською мовою): КОРНЕВОЙ Иван Викторович (1976 г.р.), МЕТКИН Сергей Владимирович (1973 г.р.), НАЗАРОВ Владимир Витальевич (1990 г.р.).

З огляду на стагнацію російської економіки, влада РФ скорочує фінансування соціальних потреб місцевого населення “ДНР та ЛНР”. Але на думку російських фінансових аналітиків, така економія не торкнеться фіксованої суми “подяки” російським чиновникам, які безпосередньо впливають на виділення та розподіл бюджетних коштів для потреб т.зв. народних республік.

30 квітня ц.р. очікується надходження для соціальних потреб т.зв. ДНР 1,1 млрд. рос. рублів, виділених за сприяння В.Суркова, радника президента РФ. З огляду на заяви керівництва “ДНР”, на соціальні потреби населення передбачається витратити тільки 200 млн. рос. рублів. Для розподілення решти суми (на задоволення особистих потреб російських та місцевих чиновників), очікується прибуття до Донецька В.Суркова під приводом участі у травневих святах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.