Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем'єр щось “замутив”: уряд у вихідні працюватиме безперевно. Із якого дива?

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5779 переглядів

Опубліковано - 20.04.2007 16:38 | Всі новини | Версія для друку

Прем'єр щось “замутив”: уряд у вихідні працюватиме безперевно. Із якого дива?
Прем'єр щось “замутив”: уряд у вихідні працюватиме безперевно. Із якого дива?
На екстреному засіданні уряду Янукович повідомив, що уряд має намір обговорити порядок своєї діяльності для забезпечення безперервного режиму роботи впродовж усіх вихідних днів. При тому, що на засіданні присутній спеціально запрошений Мороз.

«Ми повинні обговорити, які є побоювання, і зробити все, щоб український народ міг спокійно провести вихідні дні», - сказав він на засіданні.

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович закликав правоохоронні органи надати уряду достовірну і відкриту інформацію про ситуацію в країні.

Із таким закликом Янукович звернувся сьогодні до керівництва силових і правоохоронних органів, відкриваючи екстрене засідання Кабінету міністрів після зустрічі з Президентом Ющенком.

«Я хотів би закликати бути відкритими, і щоб та інформація не була політизованою, а на 100% достовірною», - сказав прем'єр і додав, що головною метою уряду є досягнення громадянського спокою в країні.

Прем`єр-міністр також попросив всіх членів уряду висловити свою точку зору щодо порядку роботи державних підприємств і відомств, а також стратегічних підприємств.

Від “Аратти”: щось підозріло-дивакувате спостерігається сьогодні у поведінці двічі не судимого керманича більшовичків.

Або він має всіх, в тому числі журналістів, за лохів, або відверто “косить під дурника”, повідомляючи неправду про мету зібрання уряду та його порядок денний.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.