Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз все ще вірить Януковичу. І на вибори не йде

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5645 переглядів

Опубліковано - 21.04.2007 14:33 | Всі новини | Версія для друку

Мороз все ще вірить Януковичу. І на вибори не йде
Мороз все ще вірить Януковичу. І на вибори не йде
Голова Верховної Ради України Олександр Мороз не думає, що прем’єр-міністр Віктор Янукович піде на неправовий варіант щодо дострокових парламентських виборів.

Про це О.Мороз сказав, відповідаючи на запитання, чи братиме участь у виборах СПУ в разі, якщо прем'єр домовиться з Президентом України Віктором Ющенком про те, що дострокові вибори будуть тільки парламентськими.

Лідер СПУ зазначив, що це суперечило б «уже тим домовленостям, які у нас були, і тому документу, який ми спільно підписували». Він зазначив, що на сьогодні керується документами, які підписували ВікторЯнукович від ПР, Петро Симоненко від КПУ та він від СПУ, що партії не братимуть участь у незаконних дострокових виборах.

Голова Верховної Ради України вважає, що вибори мають бути тільки на основі вимог Конституції, «бо інакше буде завжди виникати спокуса проводити вибори до тих пір, поки склад парламенту не задовольнить бачення конкретної людини, зокрема, Президента України». За його словами, він пропонував В.Ющенку, коли він хоче провести експеримент щодо довіри, то для чистоти його необхідно перевірити і довіру народу до Президента України, тобто провести одночасно і президентські вибори. «Він відмовився від того», - зазначив О.Мороз.

Голова Верховної Ради сказав, що розуміє причину цього, бо «це можуть бути останні вибори». «Не те, що він боїться», - зазначив О.Мороз. За його словами, Президент просто чітко знає причини, при яких проводяться дострокові президентські вибори, хоча при цьому, підписуючи Указ, не враховував вимоги, які мають бути при розпуску парламенту.

«Але кожен читає те, що хоче читати сьогодні», - підкреслив О.Мороз. Він ще раз наголосив, що парламентських дострокових виборів не буде, або будуть тільки разом із президентськими.

Від “Аратти”: лідеру соціалістів та Голові парламенту легше за всіх “боротися за принципи”, - адже, на наступні вибори(чергові чи позачергові) команді соціалістів немає сенсу й пхатися, бо результат народної довіри буде дорівнювати аутсайдерам.

Вочевидь, недалеко від соціалістів опинилися, після участі у владі, їхні ідейні побратими - комуністи. Вже очевидно, що для компартії ця парламентська каденція - остання в їхній історії. Проте, комуністична верхівка, вочевидь, не переймається. Бо всі - песійного віку й, напевно, вже розпланували, де відпочиватимуть від “класових боїв” на чималеньку депутатсько-ветеранську пенсію.

Єдині, хто залишаються у програші від народного вибору - регіонали. Бо розраховували на п'ятирічний “закос поляни” суспільних благ, а зараз все зривається. Тільки-но бабло, вкинуте у виборчий общак, відбили. “Круто” встигли “косанути” тількі окремі - верхівка. Яка, зрозуміло, у разі чого - усім скопом “захворіє” і полетить чартером “на лікування” до Москви. Відтак, їм вибори - до дупи. Проте, решті - дійсно є над чим задуматися. Бо, як кажуть: “Болівар двоїх не витримає”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.