Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни, які брали участь у сутичках у Марселі, були добре натреновані для бійок

Світ навколо нас 6346 переглядів

Опубліковано - 13.06.2016 16:21 | Всі новини | Версія для друку

Росіяни, які брали участь у сутичках у Марселі, були добре натреновані для бійок
Росіяни, які брали участь у сутичках у Марселі, були добре натреновані для бійок
У влаштованих футбольними фанатами масових сутичках у суботу, 11 червня, у Марселі, брали участь близько 150 росіян, спеціально натренованих для участі у бійках.

Про це у понеділок, 13 червня, заявив під час прес-конференції прокурор Марселя Брайс Робін.

"У сутичках брали участь 150 фанатів Росії, які насправді були хуліганами. Ці люди були добре підготовані до дуже швидких і вкрай жорстоких дій. Це були надзвичайно добре натреновані люди", - заявив прокурор, додавши, що поліція виявилась неготовою їх затримати, повідомляє Reuters.

Робін заявив, що у понеділок відбудеться суд над затриманими через сутички десятьма уболівальниками - шістьма британцями, трьома французами та одним австрійцем. Прокуратура вимагатиме для них тюремного ув’язнення та заборони у подальшому на в’їзд до Франції. Крім того, прокурор повідомив, що стосовно двох російських уболівальників було ухвалено рішення про видворення їх з країни.

У масових сутичках між російськими та англійськими вболівальниками у день проведення матчу між їхніми збірними 11 червня у Марселі поранення отримали 35 осіб, переважно англійців. Один з поранених перебуває у важкому, але стабільному стані, повідомив прокурор. Також росіяни здійснили напад на сектор з англійцями під завісу матчу прямо на марсельському стадіоні.

УЄФА після інциденту заявив, що у разі повторення насильства збірним Росії та Англії загрожуватиме дискваліфікація з турніру.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.