Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?

Імперія «Совок» 5090 переглядів

Опубліковано - 6.07.2016 16:53 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?
У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?
Якщо приводу для агресії немає - його можна придумати. Або влаштувати провокацію, як у далекому 1939 році на кордоні Третього Рейху і Польщі.

У Міністерстві закордонних справ Росії заявляють про підготовку українськими військовими «силової операції» на Донбасі, передає Радіо Свобода.

«З російської сторони було сказано, що на тлі пробуксовки переговорного процесу особливу тривогу в Москві викликає нарощування останнім часом активності Збройних сил України та добровольчих батальйонів на лінії зіткнення. Загострення обстановки відзначають і спостерігачі СММ ОБСЄ. Наявні всі симптоми того, що українськими військовими готується силова операція», -– йдеться в повідомленні відомства за підсумками зустрічі заступника міністра закордонних справ Росії Григорія Карасіна з послами Німеччини і Франції.

При цьому в російському міністерстві наголошували, що увагу послів було звернули на «неприпустимість подібних провокаційних дій, здатних «обнулити» зусилля, що вживаються, зокрема й у «нормандському» форматі, з мирного врегулювання».

Наразі ні українська сторона, ні ОБСЄ цих заяв не коментували.

Наприкінці червня в спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявили про зниження на 50% рівня насильства на Донбасі минулого тижня.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, але є «добровольці».

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі. Проте обстріли тривають, а сторони звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.