Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики й надалі “відпрацьовують” два напрямки

Захист держави 8663 перегляди

Опубліковано - 6.07.2016 20:09 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики й надалі “відпрацьовують” два напрямки
Ситуація на фронті: російські бойовики й надалі “відпрацьовують” два напрямки
Обстріли українських підрозділів з боку російських окупаційних військ в зоні АТО не припиняються. Сьогодні зафіксовано 21 випадок застосування противником зброї. За минулу добу - 61 обстріл.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку вночі ворог випустив 20 снарядів зі 152 мм артилерії по наших позиціях в Лебединському. Під вогонь з мінометів калібру 120 мм потрапило Широкине, а стрілецьку зброю окупанти застосували неподалік Старогнатівки та Мар’їнки.

Найактивніше супротивник вів вогонь по наших опорних пунктах на Донецькому напрямку. Там російські окупаційні війська били по укріпленнях сил АТО в районі Авдіївки, використовуючи 120 мм міномети, гранатомети різних модифікацій та стрілецьку зброю. Також, під ворожий вогонь із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів потрапило Зайцеве, а під міномети калібру 82 мм - Опитне, Майорськ, Верхньоторецьке і Невельське.

На Луганщині ворог неприцільно стріляв по українських воїнах поблизу Новозванівки та Новоолександрівки.

За минулу добу російські окупаційні війська знову порушили Мінські домовленості. Супротивник 61 раз обстріляв позиції сил АТО, в тому числі із забороненої зброї.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 29 випадків ведення вогню. Зокрема у Широкиному ворог застосував артсистеми калібру 152 мм, а також 120 та 82 мм міномети. Крім цього, російські окупанти зі 120 мм мінометів обстріляли наші позиції поблизу Гнутового. Неспокійно й біля Мар’їнки, Старогнатівки та Красногорівки, де противник вів вогонь з різних видів стрілецької зброї.

Також, 29 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Поблизу Майорська по українських захисниках ворог випустив понад 30 мін із 120 мм мінометів. А у Зайцевому ворог вів вогонь зі 120, 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. По Авдіївці та Луганському окупанти стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Луганщині минула доба пройшла відносно спокійно. Тут супротивник здійснив три неприцільних обстріли позицій сил АТО біля Новоолександрівки.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.