Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Без забезпечення безпеки на Донбасі Мінські угоди зазнають краху

Війна з Росією (АТО) 6962 перегляди

Опубліковано - 7.07.2016 16:36 | Всі новини | Версія для друку

Без забезпечення безпеки на Донбасі Мінські угоди зазнають краху
Без забезпечення безпеки на Донбасі Мінські угоди зазнають краху
Держсекретар США Джон Керрі заявляє, що без забезпечення безпеки і без припинення використання важких озброєнь на Донбасі Мінські угоди зазнають краху.

«Без справжніх досягнень у безпеці, без припинення кровопролиття на фронті, припинення використання важких озброєнь – без цього Мінські угоди зазнають краху», – сказав Керрі під час прес-конференції в Києві.

Він зазначив, що це послання президент США передав президенту Росії у телефонній розмові вчора.

«Вони дуже відверто говорили про кроки, до яких треба вдатися для поступу. І Путін зазначив, що в нього є прагнення побачити прогрес в цьому, так само як і в Обами. Ми сподіваємося, що ці надії ми зможемо перевести в реальні дії, які призведуть до змін на краще», – додав Керрі.

Сьогодні Керрі перебуває з одноденним візитом в Україні.

6 липня президент США Барак Обама в телефонній розмові з президентом Росії Володимиром Путіним закликав його вжити кроків для того, щоб покласти край значній активізації бойових дій на сході України. За повідомленням Білого дому, він також наголосив Путіну на нагальній важливості просування до повного виконання мінських домовленостей про врегулювання на Донбасі.

Натомість, за повідомленням Кремля, Путін у цій розмові з Обамою знову висував вимоги до влади України, зокрема, налагодження «реального прямого діалогу з Донецьком і Луганськом, проведення амністії, надання «ДНР» і «ЛНР» особливого статусу, спільної розробки закону про місцеві вибори».
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.