Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські чекісти виявили українського «шпигуна»

Імперія «Совок» 4990 переглядів

Опубліковано - 18.07.2016 15:56 | Всі новини | Версія для друку

Російські чекісти виявили українського «шпигуна»
Російські чекісти виявили українського «шпигуна»
Федеральна служба безпеки Росії заявляє про затримання громадянина України Артема Шестакова, який працює перекладачем спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) в Україні.

У ФСБ заявляють, що Шестаков «за завданням СБУ» на території, яку контролюють сепаратисти угруповання «ЛНР», здійснював «збір інформації політичного, соціально-економічного і військового характеру».

При цьому у Федеральній службі безпеки Росії зазначають, що українець затриманий на території Росії.

«Будучи членом місії міжнародної організації, Шестаков регулярно відвідував органи влади ЛНР, місця дислокації підрозділів народної міліції. Одержану інформацію він передавав в СБУ. Зокрема, повідомляв про пересування військової техніки і особового складу, географічні координати місць дислокації підрозділів народної міліції, номери телефонів командирів», – йдеться у повідомленні російського відомства.

У ФСБ Росії заявляють, що, оскільки «своєю шпигунською діяльністю Шестаков не завдав шкоди безпеці Росії, йому дозволено повернутися на територію України», проте в’їзд до Росії заборонять.

У СБУ і ОБСЄ наразі цих заяв не коментували.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці сепаратистів угруповань «ЛНР» і «ДНР», які наразі контролюють частину Луганської та Донецької областей. Москва ці звинувачення відкидає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.