Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Шеремета. Правоохоронці перевіряють інформацію про стеження за Притулою і Шереметом

Кримінал 9924 перегляди

Опубліковано - 20.07.2016 19:31 | Всі новини | Версія для друку

Справа Шеремета. Правоохоронці перевіряють інформацію про стеження за Притулою і Шереметом
Справа Шеремета. Правоохоронці перевіряють інформацію про стеження за Притулою і Шереметом
Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе стеження за загиблим журналістом Павлом Шереметом та власницею видання “Українська правда” Оленою Притулою.

Як повідомили DT.UA джерела в Генпрокуратурі, на 17:00 середи, 20 червня, заплановано оперативну нараду за участі Нацполіції, СБУ та ГПУ.

"Перевіряємо інформацію про можливе стеження за Павлом Шереметом та Оленою Притулою. До органів прокуратури такі звернення не надходили, уточнюємо ще по Нацполіції та СБУ", - сказав співрозмовник.

Він нагадав, що вбивство журналіста Шеремета, за попередньою інформацією, було скоєно за допомогою радіокерованого пристрою, потужністю 500-600 гр тротилу в еквіваленті. На даний момент, робота оперативників на місці злочину вже завершена, речові докази спрямовані на експертизу. "Водночас ще зараз триває збір та аналіз найважливішої первинної інформації. Встановлюються свідки та очевидці, відпрацьовуються взаємозвязки загиблого як професійні, так і особисті", - сказало джерело.

Раніше вранці російське видання "Нова газета" з посиланням на неназваних "друзів" Павла Шеремета, опублікувала новину про те, що за ним і Притулою останнім часом нібито стежили невідомі.

У той же час головний редактор "Української правди" Севгиль Мусаєва-Боровик спростувала цю інформацію, зазначивши, що нових випадків не було з тих пір, як про це написала сама ж Олена Притула в жовтні минулого року.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.