Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримнаш»: Путін прирівняв анексовану територію до звичайної глибинки

Імперія «Совок» 5286 переглядів

Опубліковано - 28.07.2016 17:22 | Всі новини | Версія для друку

«Кримнаш»: Путін прирівняв анексовану територію до звичайної глибинки
«Кримнаш»: Путін прирівняв анексовану територію до звичайної глибинки
Президент Росії Владимир Путін підписав указ про «Про Південний федеральний округ», до якого включив анексований Крим. Таким чином, у Росії ліквідували Кримський федеральний округ, утворений після анексії півострова 2014 року.

Як сказано в документі, таке рішення ухвалили «з метою підвищення ефективності діяльності федеральних органів державної влади».

«Перетворити Південний федеральний округ і Кримський федеральний округ на Південний федеральний округ. Призначити Устінова Владіміра Васільєвіча повноважним представником президента Російської Федерації в Південному федеральному окрузі, звільнивши його від займаної посади», – сказано в указі.

При цьому уряду Російської Федерації доручили вжити необхідних заходів щодо реалізації цього указу, привести свої акти у відповідність із цим указом.

Керівнику адміністрації президента Російської Федерації доручили затвердити структуру і штатну чисельність апарату повноважного представника президента Росії.

Згідно з указом, до новоствореного Південного округу увійшли Республіка Адигея (Адигея), Республіка Калмикія, Крим, Краснодарський край, Астраханська область, Волгоградська область, Ростовська область, Севастополь.

Іншими указами Владімір Путін звільнив екс-главу анексованого Севастополя Мєняйла з посади губернатора і призначив поважним представником президента в Сибірському федеральному окрузі.

Відповідні укази розмістили на сайті Кремля 28 липня.

У документах зазначено, що відставка Мєняйла пов’язана з його заявою за власним бажанням. Виконувачем обов’язків губернатора Севастополя призначили Дмітрія Овсяннікова.

«Прийняти відставку губернатора міста Севастополя Мєняйла Сєргєя Івановіча за власним бажанням. Призначити Овсяннікова Дмітрія Владіміровіча тимчасовим виконувачем обов’язків губернатора міста Севастополя до вступу на посаду», – ідеться в документі.

У російському рейтингу губернаторів Сєргєй Мєняйло за півроку втратив 12 позицій і тепер посідає 57 місце.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.