Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Кримнаш». Росія завершує курортний сезон масштабними військовими навчаннями

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 7621 перегляд

Опубліковано - 19.08.2016 10:49 | Всі новини | Версія для друку

«Кримнаш». Росія завершує курортний сезон масштабними військовими навчаннями
«Кримнаш». Росія завершує курортний сезон масштабними військовими навчаннями
Російські збройні сили проводять навчання на окупованому Кримському півострові із залученням наземних та військово-морських підрозділів.

«Підрозділи матеріально-технічного забезпечення приступили до відпрацювання практичних дій із матеріально-технічного забезпечення угруповання військ на морських і сухопутних полігонах Республіки Крим», – цитує російська інформагенція «РИА Новости» слова заступника міністра оборони Росії Дмітрія Булгакова.

Минулого місяця Росія заявила про знешкодження в Криму диверсійної групи, яка нібито планувала теракти на півострові. Україна заперечує ці звинувачення.

Президент України Петро Порошенко 18 серпня попередив, що не виключає «повномасштабного російського вторгнення» і додав, що якщо ситуація на сході України і навколо Криму далі погіршуватиметься, Київ готовий до запровадження воєнного стану та мобілізації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.