Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики 48 разів за добу обстріляли ЗСУ

Війна з Росією (АТО) 6581 перегляд

Опубліковано - 26.08.2016 13:42 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики 48 разів за добу обстріляли ЗСУ
Ситуація на фронті: російські бойовики 48 разів за добу обстріляли ЗСУ
За минулу добу російські окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 18 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському, та 9 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку противник порушив Мінські домовленості, випустивши біля ста семидесяти снарядів з важкої артилерії: на початку і наприкінці доби тричі обстріляв з самохідних артилерійських установок калібру 152 та 122 мм позиції в районі Авдіївки, при обстрілі Архангельського застосував калібр 152 мм. До того ж на ділянці лінії розмежування Авдіївка - північні околиці Горлівки не вщухають мінометні, гранатометні та кулеметні обстріли. Над нашими позиціями в районі Авдіївської промзони помічено безпілотний літальний апарат. Поблизу Луганського та Кірового окупанти задіяли бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку традиційно гаряче у Мар’їнці, Широкиному та Водяному, тут супротивник вів обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У Мар’їнці до того ж, як і у Гнутовому, ворог застосував міномети 82 мм калібру. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник відкривав вогонь по укріпленнях в Павлополі та Новомихайлівці. Бронетехніка на цьому напрямку зафіксована в районі Мар’їнки.

На Луганщині лише у світлий час доби окупанти дотримувались режиму тиші. У Новоолександрівці ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, у Троїцькому застосував великокаліберні кулемети, в районі Новозванівки та Золотого провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї. По позиціях у Станиці Луганській противник відкривав вогонь з мінометів та гранатометів, окрім того - двічі задіяв БМП.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.