Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В українській розвідці пояснили, в чому небезпека російських навчань біля кордону України

Імперія «Совок» 4690 переглядів

Опубліковано - 26.08.2016 15:02 | Всі новини | Версія для друку

В українській розвідці пояснили, в чому небезпека російських навчань біля кордону України
В українській розвідці пояснили, в чому небезпека російських навчань біля кордону України
Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький заявляє, що російська влада може змінити задекларовану мету нових військових навчань у Росії в будь-який момент.

«Цей процес спрямований на демонстрацію Росією своєї військової могутності, ми не виключаємо, що задекларована мета цих навчань – перевірити боєготовність Збройних сил – може бути змінена в будь-який момент вищим державним керівництвом Росії», – сказав Скібіцький в інтерв’ю Радіо Свобода. Так він прокоментував оголошення в Росії раптової перевірки боєготовності прикордонних із Україною військових округів.

За словами представника ГУР, загроза такої перевірки для України полягає насамперед у нарощенні угруповання російських військ поблизу кордону з Україною.

«Перш за все ми повинні пригадати, які дії Росії були в минулі роки. Навчання «Кавказ-2008» – саме тоді теж створювалося ударне угруповання, яке задіювалося для агресивних дій на території Грузії. Друге – потужне угруповання створювалося під час Олімпіади в Сочі 2014 року. Після цього це угруповання було задіяне до анексії Криму. Третє – 2014 року теж влітку були проведені навчання поблизу кордонів нашої держави, теж була раптова перевірка, було створене потужне угруповання російських військ біля наших кордонів, які потім зайшли на нашу територію і почали агресію Росії проти нашої держави. Ось у цьому загроза для нашої держави і полягає», – сказав він.

Скібіцький додав, що українська розвідка буде відстежувати переміщення російських військ.

У Росії 25 серпня оголосили раптову перевірку Південного, частини Західного і Північного військових округів, північного флоту, командування Повітряно-космічних і Повітряно-десантних військ. За словами міністра оборони Росії Сєргєя Шойгу, перевірка оголошена відповідно до рішення президента Росії Владіміра Путіна.

Шойгу додав, що одне із завдань перевірки – оцінити здатність Південного військового округу «у стислі терміни розгорнути самодостатні угруповання військ у південно-західному стратегічному напряму».

Позапланова перевірка триватиме до 31 серпня.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.