Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Паперовий пронос більшовиків триває. У ГПУ надійшло чергове замовлення

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5550 переглядів

Опубліковано - 24.04.2007 11:51 | Всі новини | Версія для друку

Паперовий пронос більшовиків триває. У ГПУ надійшло чергове замовлення
Паперовий пронос більшовиків триває. У ГПУ надійшло чергове замовлення
Вчора профільний комітет Верховної Ради звернувся ГПУ звимогою встановити законність рішень міжпартійних з’їдів Блоку Юлії Тимошенко і блоку “Наша Україна” про виключення з виборчих списків кандидатів у народні депутати.

Про це повідомив на зборах нардепів Мороз.

“Хотілося б нагадати ініціаторам такого звернення, що Генеральна прокуратура, відповідно до Конституції, займається розслідуванням кримінальних злочинів. Тобто, вона має встановлювати склад злочину або його відсутність та конкретний перелік осіб або особи, що були причетні до скоєння такого злочину. Є й деякі інші повноваження Генпрокуратури, але буйні фантазії окремих з дозволу сказати «юристів», які порадили Морозу зробити такий крок, аж ніяк не вписуються в рамки чинного законодавства. Їм би краще книги у стилі фентезі писати...” Так постійний представник Президента в парламенті Роман Зварич прокоментував інформацію про те, що профільний комітет Верховної Ради просить Генеральну прокуратуру встановити законність рішень міжпартійних з’їдів Блоку Юлії Тимошенко і блоку “Наша Україна” про виключення з виборчих списків кандидатів у народні депутати, повідомляє прес-служба НУ.

“Мені здається, що поки що повноваження Генпрокуратури ще поки ніхто не відміняв, не відмінені також повноваження судів загальної юрисдикції, оскільки встановити законність таких дій, про які заявив Мороз, має суд, - зауважив Зварич, - Якщо ініціатори звертаються до Генеральної прокуратури, то слід було б встановити, в чому, на їхню думку, полягає кримінальність діянь конкретних фізичних осіб, які були причетні до прийняття згадуваних рішень на міжпартійних з’їздах “Нашої України” та БЮТ”.

“ Це повний абсурд. – переконаний представник Президента в парламенті, - Я би радив ініціаторам подібних звернень до Генпрокуратури, все ж таки , займатися більш конструктивними справами».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.