Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецький Пшонка завірив Станік, що вона чесна

Правосуддя 7077 переглядів

Опубліковано - 24.04.2007 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Донецький Пшонка завірив Станік, що вона чесна
Донецький Пшонка завірив Станік, що вона чесна
Генеральна прокуратура не знайшла в озвучених у депутатському зверненні Григорія Омельченка об’єктивних даних про одержання хабара або здійснення інших корупційних дій заступником Конституційного суду Сюзанною Станік.

Про це йдеться в листі Генпрокуратури на ім’я Станік за підписом виконуючого обов’язки генпрокурора Віктора Пшонки.

У документі зазначається, що вивчивши матеріали, які містяться у зверненні Омельченка, "установлено, що в них відсутні об’єктивні дані про одержання Вами хабара або здійсненні інших корупційних дій". "Вони додані до матеріалів кримінальної справи, під час досудового слідства, буде дана правова оцінка всім цим фактам", - пише Генпрокуратура.

Генпрокуратура також повідомляє про те, що розглянуті заяви Станік стосовно перевірки свідчень, розповсюджених у зверненнях тимчасово виконуючого обов’язки глави Служби безпеки України, народних депутатів, у тому числі Григорія Омельченка, про незаконне одержання об’єктів нерухомості й іншого майна.

У листі також зазначається, що раніше була проведена перевірка інформації, оприлюдненої в низці інтернет-видань, що стосується нібито одержання хабара Сюзанною Станік.

"За результатами перевірки 16 квітня 2007 року Генеральною прокуратурою України в порушенні кримінальної справи щодо Вас відмовлено в зв’язку з відсутністю складу злочину. Ця інформація визнана такою, що не відповідає дійсності", - йдеться в листі.

Публікація і поширення стосовно Станік інформації Генпрокуратура визнала втручанням у судову діяльність, у зв’язку з чим порушена кримінальна справа.

Як повідомлялося раніше, 20 квітня народний депутат від БЮТ Григорій Омельченко на своїй прес-конференції в Києві оприлюднив низку фактів, котрі, нібито, свідчать про наявність у діях Станік ознак корупції у формі хабарництва і зловживання службовим становищем з корисливих мотивів, а також порушення присяги судді.

16 квітня в.о. глави СБУ Наливайченко повідомив, що при проведенні перевірки за зверненням народних депутатів СБУ встановила факт передачі близькому родичеві одного із суддів Конституційного суду України нерухомості й іншого майна на суму 12 млн. американських доларів.

23 квітня Наливайченко публічно підтвердив цю інформацію і сказав, що задокументовані факти передані до ГПУ.

Конституційний суд зараз розглядає подання стосовно відповідності Основному законові указу Президента про розпуск парламенту. Суддя-доповідач - Сюзанна Станік.

До призначення в ГПУ Віктор Пшонка очолював прокуратуру Донецької області, де окрім масштабної фальсифікації на виборах Президента України у 2004 р., визнаної Верховним Судом України, часто-густо траплялися фальсифікації кримінальних справ. Зокрема, у справі по вбивство журналіста Александрова було сфабриковане звинувачення проти бомжа Вередюка, якого згодом, після виправдання судом, вбили правоохоронці.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.