Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СММ ОБСЄ заважають міни

Війна з Росією (АТО) 5767 переглядів

Опубліковано - 30.09.2016 15:18 | Всі новини | Версія для друку

СММ ОБСЄ заважають міни
СММ ОБСЄ заважають міни
У спеціальній моніторинговій місії в Україні Організації з безпеки й співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявляють, що на підконтрольному Україні блокпосту біля Золотого на Луганщині замінована дорога.

В ОБСЄ наголошують, що місія може і готова спостерігати, але їй перешкоджають, немає жодних гарантій безпеки.

Крім того, в СММ ОБСЄ повідомляють, що роботі спостерігачів також перешкоджають міни ЗСУ і угруповання «ЛНР» біля мосту в місті Щастя.

Наразі українська сторона цих заяв спостерігачів не коментували, проте сьогодні у Генштабі заявили, що підтримувані Росією бойовики не припиняють обстріли і провокації на визначених для відводу військ і озброєнь ділянках Донбасу.

Сепаратисти цих заяв також не коментували.

21 вересня Тристороння контрактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі підписала рамкове рішення про відведення військ і озброєння у трьох зонах на лінії розмежування – Станиці Луганській, Золотому і Петрівському.

Відповідно до угоди, сторони конфлікту упродовж 30 днів мають відвести війська і озброєння на трьох визначених ділянках. У документі також зазначається, що розведення сил і озброєння здійснюється шляхом відведення їх із займаних позицій в обидва боки з метою створення ділянок розведення, як правило, не менше від 2 кілометрів у ширину і 2 кілометрів у глибину.

У Мінську раніше вже домовлялися про відведення озброєння від лінії розмежування на Донбасі, проте ці домовленості не виконувались. Зокрема, у раніше у спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявляли, що підтримувані Росією бойовики і українські військові не змогли повністю відвести заборонене Мінськими угодами озброєння від лінії зіткнення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.