Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура Нідерландів спростувала російську пропагандистську байку

Світ навколо нас 5038 переглядів

Опубліковано - 6.10.2016 19:56 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура Нідерландів спростувала російську пропагандистську байку
Прокуратура Нідерландів спростувала російську пропагандистську байку
Заяви російського МЗС з приводу того, що вони надали міжнародній слідчій групі первинні радарні данні по катастрофі малазійського Boeing-777, який був збитий над Донецькою областю, не відповідають дійсності.

Про це сказав офіційний представник генпрокуратури Нідерландів Вім Де Браун в коментарі "Радіо ЄС – Європейська станція".

Речник МЗС РФ Марія Захарова минулого тижня заявила, що за кілька днів до оприлюднення звіту слідчої групи (Joint Investigation Team) по катастрофі МН17, Росія надала первинні данні з радарів, а експерти, нібито, проігнорували цю інформацію.

"Ні, ми досі нічого не отримували від РФ. Ніякої інформації з цього приводу вони нам не давали. Так, ми дійсно знаємо про нібито існування радарних даних, але як і ви, тільки із публікацій в газетах, публічних виступах представників РФ", - сказав Вім Де Браун.

Він також зазначив, що представники голландської прокуратури не збираються публічно спростовувати заяви представників МЗС РФ. "Ні, ми цим не повинні займатися. Це вже справа МЗС Нідерландів", - додав представник прокуратури.

Як повідомлялося, міжнародна група з розслідування катастрофи МН17 дійшла висновку, що літак було збито з контрольованої сепаратистами території Донбасу з ЗРК "Бук", доставленого з території Росії і повернутого туди ж.

Катастрофа літака Boeing-777 рейсу MH17 забрала життя 283 пасажирів та 15 членів екіпажу, в тому числі 80 дітей. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.