Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд США офіційно звинуватив Кремль у кібератаках з метою вплинути на вибори в Америці

Світ навколо нас 4550 переглядів

Опубліковано - 8.10.2016 14:51 | Всі новини | Версія для друку

Уряд США офіційно звинуватив Кремль у кібератаках  з метою вплинути на вибори в Америці
Уряд США офіційно звинуватив Кремль у кібератаках з метою вплинути на вибори в Америці
Розвідка США переконана, що за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб та установ у США, включно із зламами і-мейлів політичних організацій, стоїть уряд Росії.

Про це йдеться у спільній заяві міністерства нацбезпеки США (Department of Homeland Security) та Директора національної розвідки (Office of Director of National Intelligence).

"Останні публікації електронних листів, буцімто отриманих внаслідок хакерських зламів, на сайтах подібних DCLeaks.com та WikiLeaks, а також публікації хакера Guccifer 2.0, мають ознаки методів та мотивів, які спостерігаються у зусиллях, які спрямовує Росія", - йдеться у заяві Розвідувальної спільноти США ( U.S. Intelligence Community (USIC).

"Ці крадіжки даних та зливи інформації покликані вплинути на виборчий процес у США. Подібні дії не є новини для Росії - росіяни використовували аналогічну тактику у Європі та Євразії, наприклад, щоб вплинути на громадську думку. Ми вважаємо, з огляду на масштаб та чутливий характер цих зусиль, що лише найвищі високопосадовці Росії могли віддати наказ про подібні заходи", - відзначає розвідка США.

USIC - це федерація із 16 агенцій уряду США, які разом та незалежно працюють у сфері розвідувальних операцій, які вважаються необхідними для ефективної реалізації зовнішньої політики на національної безпеки США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.