Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Я - не я, і хата - не моя. У Кремлі кажуть, що хакерів за руку не впіймали

Імперія «Совок» 4487 переглядів

Опубліковано - 8.10.2016 21:25 | Всі новини | Версія для друку

Я - не я, і хата - не моя. У Кремлі кажуть, що хакерів за руку не впіймали
Я - не я, і хата - не моя. У Кремлі кажуть, що хакерів за руку не впіймали
Заступник міністра закордонних справ Росії Сєргєй Рябков заявив, що звинувачення США в причетності Росії до хакерських атак на американські політичні інститути не підкріплені фактами.

Раніше Сполучені Штати формально звинуватили Росію у кібератаках проти американських політичних партій та організацій задля "втручання у вибори у США".

"Доказова база таких серйозних звинувачень геть відсутня", - йдеться в коментарі пана Рябкова.

Він припустив, що зв’язок Росії з атаками "вигадали ті, хто зараз у Вашингтоні виконує очевидне політичне замовлення і продовжує нагнітати безпрецедентну антиросійську істерію".

Водночас, на думку пана Рябкова, США закривають очі на потужне втручання в американську кампанію з боку європейських політиків.

"Рекомендуємо американським силовикам і правоохоронцям більше звертати увагу на ці кричущі факти", - сказав він, але не уточнив, хто з європейських політиків і як саме втручається в американську кампанію.

Раніше речник президента Росії Дмітрій Пєсков заявив "Інтерфаксу", що американські звинувачення - "це якась нісенітниця".

"Сайт Путіна щодня атакують кілька десятків тисяч хакерів. Багато атак простежуються з території США. Ми ж не звинувачуємо щоразу Білий дім або Ленглі [штаб-квартира ЦРУ]", - зазначив він.

Тим часом, в п’ятницю знову з’явилася інформація про хакерські атаки на учасників передвиборчої кампанії в США.

Очільник штабу Гілларі Клінтон Джон Подеста звинуватив російських хакерів у зламі його пошти. Листи зі скриньки пана Подести опублікував сайт Wikileaks.

Дещо пізніше Wikileaks опублікував тексти закритих виступів пані Клінтон перед провідними банкірами США.

У липні були зламані поштові сервери Національного комітету Демократичної партії США. У штабі Клінтон заявили, що це зробили хакери, імовірно пов’язані з Росією, в інтересах кандидата від республіканців Дональда Трампа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.