Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Меркель не сподівається на диво під час зустрічі Нормандської четвірки

Світ навколо нас 4528 переглядів

Опубліковано - 18.10.2016 23:39 | Всі новини | Версія для друку

Меркель не сподівається на диво під час зустрічі Нормандської четвірки
Меркель не сподівається на диво під час зустрічі Нормандської четвірки
На полях зустрічі у “Нормандському форматі” обговорюватиметься також і сирійське питання. Меркель не виключає нових санкцій проти Росії.

Канцлерка Німеччини Анґела Меркель не очікує чудес від зустрічі лідерів країн у "нормандському форматі" у Берліні, яка запланована на середу, 19 жовтня. Це стосується і українського конфлікту, і війни в Сирії, зокрема, ситуації в Алеппо. "Напевно, від завтрашньої зустрічі не варто очікувати чудес. Але завжди необхідно говорити, навіть коли погляди настільки сильно різняться", - заявила вона у вівторок, 18 жовтня. Її слова наводить агенція dpa.

Через те, що ситуація в Сирії стала "ще більш катастрофічною", Меркель розглядає усі варіанти, включно з санкціями. "Проте пріоритет зараз має те, що ми спершу маємо подивитися на те, як полегшити страждання людей", - цитує Меркель інформагенція Reuters.

Хоча головною темою буде ситуація в Україні та питання підписання "дорожньої карти" реалізації мінських домовленостей, сирійське питання в світлі великої кількості цивільних жертв від бомбардувань російськими і сирійськими військово-повітряними силами, буде порушено на полях зустрічі.

В ході офіційного візиту до Норвегії, відповідаючи на запитання журналістів щодо оцінок майбутньої зустрічі в "нормандському форматі" президент України Петро Порошенко також висловив деякий песимізм. "Я дуже оптимістично налаштований відносно майбутнього України. Але, на жаль, не настільки оптимістичний щодо завтрашньої зустрічі. Але я був би дуже щасливим здивуватися", - цитує Порошенка його прес-служба.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.