Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: 36 обстрілів за минулу добу

Війна з Росією (АТО) 7133 перегляди

Опубліковано - 1.11.2016 16:08 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: 36 обстрілів за минулу добу
Ситуація на фронті: 36 обстрілів за минулу добу
За минулу добу російсько-окупаційні війська 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 провокацій. Укріплення Збройних Сил України поблизу Гранітного, Лебединського, Гнутового та Новотроїцького противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березному - з озброєння БМП. В районі Степного бойовики вели вогонь з мінометів 120 калібру, а в Широкіному і Красногорівці - з мінометів калібрів 82мм та 120мм.

На Луганському напрямку окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню. В районах Нижньотеплого та Лопаскіного ворог використав проти сил АТО гранатомети та стрілецьку зброю, а захисники Кримського опинились під вогнем мінометів та ствольної артилерії калібрів 120 та 122мм.

На Донецькому напрямку відбулось 10 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, а в Авдіївці, шахті Бутівка, Верхньоторецькому - міномети 82 калібру, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.