Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скрєпи. У Москві відбудеться реконструкція військового параду 1941 року

Імперія «Совок» 5983 перегляди

Опубліковано - 7.11.2016 12:24 | Всі новини | Версія для друку

Парад 1941 р.
Парад 1941 р.
Понад п’ять тисяч людей у Москві візьмуть участь в історичній реконструкції з нагоди 75-ї річниці легендарного параду 1941 року.

Тоді 7 листопада солдати пройшли маршем по Красній площі, щоб відсвяткувати 26-ту річницю більшовицького перевороту, а згодом продовжили боротьбу з нацистами на підступах до Москви.

За повідомленнями російських ЗМІ, серед учасників цьогорічної реконструкції буде кілька ветеранів, які брали участь у параді 1941 року, а також учасники післявлоєнного параду в Москві 1945 року.

Торік у російській столиці також відбувся аналогічний захід.

Зазвичай 7 листопада у Росії комуністи відзначали річницю більшовицького перевороту, який в СРСР називався «Великою Жовтневою соціалістичною революцією». Тепер це звичайний будній день, натомість святковим стало 4 листопада, коли в Росії відзначають День народної єдності.

Від «Аратти»:ідеологічні скрєпи СРСР, який розвалився 25 років тому, активно експлуатуються кремлівською командою Путіна. Причому, з кожним роком, фантазії сценаристів ідеологічних свят починають більше набувати ознак фарсу.

Наприклад, традиційні совкові "ветерани", як атрибут подібних ідеологічних шоу. Молодшому учаснику параду 41-го року вже давно минуло 90 років. Чи здатна людина в такому віці витримати прохід бодай половини довжини Червоної площі? Чи тоді перед кремлівським цвинтарем проходила колона підлітків?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.