Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Глава Одеської обладміністрації Саакашвілі заявив про відставку

Влада 5831 перегляд

Опубліковано - 7.11.2016 16:14 | Всі новини | Версія для друку

Глава Одеської обладміністрації Саакашвілі заявив про відставку
Глава Одеської обладміністрації Саакашвілі заявив про відставку
Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку з поста керівника Одеської обласної державної адміністрації.

"У ситуації, що склалася я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби", - сказав він.

Саакашвілі зазначив, що останньою краплею для нього стали електронні декларації чиновників, в яких депутати і чиновники вказували мільйони і просили матеріальну допомогу.

За його словами, в Одеській області президент України Петро Порошенко особисто підтримує корупційні клани.

Президент України Порошенко підпише указ про звільнення Міхеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації, якщо український уряд внесе відповідне подання.

Про це повідомили в прес-службі адміністрації президента України в понеділок.

"Якщо Кабінет міністрів України внесе подання, президент України підпише відставку Міхеїла Саакашвілі. При цьому будуть проаналізовані реальні підстави для його звільнення", - ідеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе подав у відставку.

Президент України Петро Порошенко призначив колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі на посаду голови Одеської обласної держаної адміністрації 30 травня 2015 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.