Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Постачання летальної зброї Україні обговорюватимуть в адміністрації Клінтон

Світ навколо нас 5346 переглядів

Опубліковано - 8.11.2016 13:39 | Всі новини | Версія для друку

Постачання летальної зброї Україні обговорюватимуть в адміністрації Клінтон
Постачання летальної зброї Україні обговорюватимуть в адміністрації Клінтон
Дебати про те, поставляти чи ні летальне озброєння Україні, продовжаться в адміністрації Клінтон у разі її перемоги на виборах президента США, вважає її соратник Майкл Макфол.

Питання про постачання Сполученими Штатами летальної зброї Україні активно обговорюватимуть в адміністрації Гілларі Клінтон в разі її перемоги на виборах, вважає колишній посол США у РФ Майкл Макфол, який вважається одним з її соратників.

"Як ви знаєте, це (питання про поставки летального зброї Україні - Ред.) було темою серйозних дебатів в адміністрації Обами. У результаті особисто президент вирішив, що цей крок буде занадто провокаційним. На мій погляд, серйозні дебати про те, поставляти чи ні летальне озброєння, продовжаться і в адміністрації Клінтон", - заявив він в інтерв’ю "Інтерфаксу", опублікованому ввечері в понеділок, 7 листопада.

За словами Макфола, "досить складно припустити, яким буде рішення" про постачання, оскільки "сильні аргументи знайдуться у різних сторін". При цьому колишній посол США у Росії закликав Москву розпочати односторонні кроки з деескалації конфлікту на українському Донбасі, щоб уникнути можливих поставок озброєнь в Україну.

"Нова адміністрація на найраннішнх стадіях уважно вивчатиме, про що заявляє і що робить керівництво Росії", - зазначив Макфол.

Вибори президента США відбудуться у вівторок, 8 листопада.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.