Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Укроборонпром” повідомив про успішні випробування нового міномета

Захист держави 9454 перегляди

Опубліковано - 23.11.2016 17:05 | Всі новини | Версія для друку

“Укроборонпром” повідомив про успішні випробування нового міномета
“Укроборонпром” повідомив про успішні випробування нового міномета
Конструкторське бюро “Артиллерийского озброєння”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, успішно виконало випробування завершальної у 2016 році партії мінометів калібром 82-мм КБА-48М1.

Про це повідомила прес-служба ДК “Укроборонпром”.

Програма випробувань пройшла у рамках забезпечення Збройних сил України сучасним озброєнням, передбаченого Державним оборонним замовленням.

“У відповідності до програми військової прийомки, кожен з мінометів КБА-48М1 здійснив контрольний настріл всіма видами зарядів. Українське військо має отримати надійне та точне озброєння, яке відповідає вимогам сучасної війни”, – заявив після закінчення вогневих випробувань Генеральний директор КБ “Артиллерийского озброєння” Вадим Штепенко.

Під час вогневих випробувань, які відбулись на полігоні Дівички, були присутні представники Міноборони, які відмітили чіткість проходження випробувань та повну відповідність зброї заявленим тактико-технічним характеристикам.

“Кожна випущена міна на випробуванні є влучним пострілом у тих, хто не вірить у силу зброї України”, – підкреслив полковник Сергій Марков, представник замовника – Збройних сил України.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.