Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Берлін і Париж ініціюють нову зустріч глав МЗС “нормандського формату”

Світ навколо нас 5027 переглядів

Опубліковано - 23.11.2016 22:35 | Всі новини | Версія для друку

Берлін і Париж ініціюють нову зустріч глав МЗС “нормандського формату”
Берлін і Париж ініціюють нову зустріч глав МЗС “нормандського формату”
Міністерства закордонних справ Німеччини та Франції запропонували Україні та Росії нову чотиристоронню зустріч на рівні очільників МЗС у Мінську. Берлін розраховує на переговори наступного вівторка.

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр разом із французьким колегою Жаном-Марком Еро запросив представників Києва та Москви на чотиристоронні переговори в Мінську наступного вівторка, 29 листопада. Про це глава МЗС Німеччини заявив у середу, 23 листопада, під час виступу в німецькому Бундестазі.

"Нам необхідні видимі кроки для деескалації конфлікту в Україні", - написав Штайнмаєр на своїй сторінці у Twitter. Він наголосив, що на Донбасі дедалі частіше порушують режим припинення вогню. Під час виступу в Бундестазі очільник відомства також сказав, що навіть за відсутності "великого розв’язання" перемовини потрібні, аби тримати ситуацію під контролем, передає агенція Reuters. "Чекати і нічого не робити - це не варіант", - заявив Штайнмаєр. Міністр розраховує, зокрема, провести переговори "нормандської четвірки" до вступу новообраного президента США Дональда Трампа на цю посаду.

Нагадаємо, Штайнмаєр наприкінці жовтня заявляв, що прогрес у втіленні мінських домовленостей є повільним, "як равлик", однак ці угоди допомогли запобігти великій війні. Попередня зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" відбулася у жовтні в Берліні. Тоді було домовлено розробити дорожню карту щодо реалізації мінських угод.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.