Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зустріч глав МЗС Нормандської четвірки закінчилася фактом діалогу

Світ навколо нас 4750 переглядів

Опубліковано - 29.11.2016 20:39 | Всі новини | Версія для друку

Зустріч глав МЗС Нормандської четвірки закінчилася фактом діалогу
Зустріч глав МЗС Нормандської четвірки закінчилася фактом діалогу
Глава МЗС України на зустрічі у “нормандському форматі” в Мінську показав фото російського безпілотника, що прилетів до України з Єйська.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у вівторок, 29 листопада, на зустрічі у "нормандському форматі" в Мінську продемонстрував чергові докази російської агресії проти України. Зокрема, він показав фото безпілотника "Орлан-10", що належить збройним силам РФ та здійснює польоти над Україною. Стартова позиція безпілотника була в місті Єйськ на території Росії.

Клімкін наголосив, що Росія і далі не виконує "мінські домовленості" та порушує міжнародне право. "За останній місяць по позиціях ЗСУ було випущено 132 тонни боєприпасів", - написав міністр у Twitter під час засідання у Мінську, у якому також брали участь міністри закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр, Франції Жан-Марк Еро та Росії Сєргєй Лавров.

На думку Клімкіна, без закриття кордону, "у тому числі шляхом постійного моніторингу ситуації Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ", провокації проти збройних сил України продовжуватимуться.

Між тим міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров після завершення зустрічі у "нормандському форматі" заявив, що "необхідності у воєнізованій місії ОБСЄ або будь-якої іншої структури" на Донбасі немає. "Не буде. Ніхто про це навіть не думає", - заявив Лавров, слова якого наводить "Інтерфакс". Також російський міністр констатував, що зустріч глав МЗС "нормандської четвірки" не привела до жодних проривів. Водночас він сказав, що домовленості лідерів України, ФРН, Франції та Росії, як і самі мінські угоди "не піддаються сумнівам".

Зустріч міністрів у Мінську тривала понад три години. Як повідомляють ЗМІ, після неї окрему розмову проводять Франк-Вальтер Штайнмаєр та Сєргєй Лавров.

Припускається, що тема переговорів - ситуація в Сирії.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.