Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У РНБО заявляють про російські погрози ескалації війни

Війна з Росією (АТО) 5574 перегляди

Опубліковано - 30.11.2016 17:27 | Всі новини | Версія для друку

У РНБО заявляють про російські погрози ескалації війни
У РНБО заявляють про російські погрози ескалації війни
Росія перейшла до нового етапу провокування ескалації військової агресії проти нашої держави.

Так Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов прокоментував заяви Російської Федерації щодо готовності її збройних сил завдати удару по військових об’єктах на суверенній території України, повідомила прес-служба РНБО.

«Погрози застосувати зброю проти України - це спроби переведення в активну фазу гібридної війни, яку Росія веде проти нашої країни протягом останніх трьох років», - сказав він, додавши, що разом з погрозами застосувати зброю РФ розгортає нові дивізії безпосередньо біля українського кордону.

«Вчора, 29 листопада, у Москві на засіданні колегії МО РФ міністр оборони РФ С.Шойгу відрапортував про завершення формування двох мотострілецьких дивізій (3-ї і 144-ї мсд 20 А Західного ВО), розгорнутих у Бєлгородській та Воронезькій областях у безпосередній близькості до українського кордону», - зазначив Турчинов, додавши, що ці дивізії повністю укомплектовані особовим складом (70% складають військовослужбовці за контрактом) та оснащені сучасним озброєнням і військовою технікою.

Він наголосив, що паралельно з цим на публічному рівні протягом останнього тижня лунають погрози застосувати ракетну зброю проти України у разі продовження військових навчань та випробування української ракетної техніки.

За словами Секретаря РНБО України, незважаючи на погрози та спроби загострення конфлікту з боку Росії, «ми і надалі зміцнюватимемо обороноздатність нашої держави та продовжуватимемо ракетні випробування і навчання, відповідно до затверджених планів та графіків у межах нашої суверенної території та суверенного повітряного простору».

«Україна діє в межах всіх міжнародних угод та взятих на себе міжнародних зобов’язань, тому ми звертаємо увагу наших міжнародних партнерів на свідомі провокації з боку Російської Федерації з метою подальшої ескалації військової агресії в регіоні», - сказав Секретар РНБО України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.