Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


КС отримав від більшовиків нове замовлення. Мороз тим часом, почав відверто брехати

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5648 переглядів

Опубліковано - 27.04.2007 12:25 | Всі новини | Версія для друку

КС отримав від більшовиків нове замовлення. Мороз тим часом, почав відверто брехати
КС отримав від більшовиків нове замовлення. Мороз тим часом, почав відверто брехати
У Конституційному Суді зареєстровано подання 160 народних депутатів України щодо неконституційності Указу Президента Ющенка від 26 квітня “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів”.

Про це повідомили в прес-службі партії Регіонів.

За словами голови підкомітету з питань формування суддівського корпусу Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, народного депутата України Вадима Колесніченка, у Конституційного Суду є всі можливості розглянути це подання набагато швидше, аніж попереднє. «По-перше, попередній Указ майже на 100 відсотків копіює новий Указ Президента, а по-друге, позиції сторін вже були з’ясовані у судовому засіданні», - зокрема, сказав депутат.

У прес-службі Конституційного Суду підтвердили інформацію про надходження подання від 160 народних депутатів.

Між тим, під час зустріч з колишнім послом США в Україні Карлосом Паскуалем, Мороз публічно заявив, що подання підписали більш ніж 200 депутатів.

Водночас, з 17 квітня Конституційний Суд розглядає подання 53 народних депутатів V скликання щодо конституційності попереднього Указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради, який було видано 2 квітня.

Як ми повідомляли раніше, вчора частина суддів КС пропонувала припинити розгляд першого Указу, оскільки він втратив чинність.

Сьогодні під стінами КС присутня тільки замовна більшовицька масовка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.