Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна продовжила дію ввізного мита на товари з РФ

Влада 7607 переглядів

Опубліковано - 21.12.2016 19:56 | Всі новини | Версія для друку

Україна продовжила дію ввізного мита на товари з РФ
Україна продовжила дію ввізного мита на товари з РФ
У середу, 21 грудня, на засіданні уряду було ухвалене рішення про продовження дії ставок ввізного мита до імпорту товарів, країною походження яких є Російська Федерація. Ставки ввізного мита діятимуть до 31 грудня 2017 року.

Про це повідомляється на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

«Таке рішення було ухвалено у відповідь на введення Російською Федерацією відповідних торговельних заборон та обмежень стосовно України. З 1 січня 2016 року діє перелік української продукції, при ввезенні якої в односторонньому порядку стягуються мита у розмірі ставок Єдиного митного тарифу ЄАЕС. Також слід зазначити, що Російська Федерація призупинила дію Договору про зону вільної торгівлі в рамках СНД стосовно України», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що рішення про продовження дії ставок ввізних мит на російські товари є частиною комплексної протидії економічні агресії РФ проти України.

«Крім того, Україна продовжує вимагати скасування неправомірних обмежувальних заходів в рамках Світової організації торгівлі», - додали в МЕРТ.

Як повідомлялося раніше, 30 грудня 2015 року уряд схвалив дві постанови про контрдії на незаконні дії Російської Федерації. Перша постанова - про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять із РФ. І друга постанова - про ставки ввізного мита стосовно товарів, що походять із РФ. Таким чином, Україна запровадила санкції у відповідь на зупинення Росією угоди про зону вільної торгівлі СНД.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.