Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Штайнмаєр констатував глибоку кризу в Євросоюзі

Світ навколо нас 4529 переглядів

Опубліковано - 27.12.2016 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Штайнмаєр констатував глибоку кризу в Євросоюзі
Штайнмаєр констатував глибоку кризу в Євросоюзі
Глава МЗС Німеччини сподівається, що після виборів у Нідерландах, Франції та Німеччині в 2017 році до влади прийдуть проєвропейські уряди.

Міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр висловив стурбованість ситуацією в Євросоюзі. "Європа, безперечно, рухається в неспокійному фарватері і повинна швидко знайти в собі сили, щоб відновитися", - заявив він в інтерв’ю газеті Saarbrücker Zeitung, опублікованому у вівторок, 27 грудня.

За словами глави німецького МЗС, Євросоюз повинен знайти відповіді там, де він досі їх не дав. Найважливішими пріоритетами Штайнмаєр назвав майбутню стратегію щодо мігрантів та біженців, внутрішню і зовнішню безпеку, ринок праці та економіку ЄС.

"Там, де безробіття серед молоді становить 50 відсотків і навіть більше, природно, не виникне ентузіазму щодо Європи", - констатував німецький міністр, зазначивши, однак, що Європа не вирішить своїх проблем з тими, хто бачить вихід у поверненні до національної відособленості.

Штайнмаєр висловив сподівання на те, що і після виборів у Нідерландах, Франції та Німеччині в 2017 році всюди правитимуть уряди, "які виступають за Європу і не допустять згортання процесів європейської інтеграції".
Нагадаємо, у Нідерландах вибори до парламенту відбудуться у березні. Франція обиратиме нового президента у квітні та травні. Вибори до німецького Бундестагу відбудуться у вересні наступного року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.