Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Харкові з`явився свій журнал про мистецтво

Мистецький погляд Регіон: Харківська область 13783 перегляди

Опубліковано - 31.05.2006 13:41 | Всі новини | Версія для друку

У Харкові з`явився свій журнал про мистецтво
У Харкові з`явився свій журнал про мистецтво
У Харкові з`явився новий журнал про мистецтво, він так і називається: «Нове мистецтво».

Видання не зовсім звичайне: це перший у Харкові журнал про театр, крім того, його формат А3. За задумом видавців, це має бути журнал-плакат, журнал-афіша, звідси і стиль, і шрифт - щоб було відразу видно: мистецтво в Харкові є, його не може не бути, й зовсім не далеко воно від народу! «Нове мистецтво» представили на новій сцені в Будинку актора - заразом й сцену відкрили.

Виходить журнал під егідою «Харківського театрального центру», у редраді - письменники, режисери, видавці, меценати: Степан Пасічник, Микола Осипов, Костянтин Мацієвський, Дмитро Кутовий - разом десять осіб.

Створювачі журналу заявляють: у виданні - дев'яносто шість відсотків чистого театру - як спирту, жартують засновники, інші чотири відсотки - інше мистецтво: література, кіно та інше.

Для першого номера авторів підбирали, у принципі, ним може бути кожний, хто напише гарну, на думку редради, статтю про мистецтво. Створювачі планують випускати «Нове мистецтво» раз на три місяці й зробити його доступним у вільному продажі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.