Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Настамнет”: російські військові кажуть, що не стріляли по українському літаку

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 7612 переглядів

Опубліковано - 2.02.2017 00:00 | Всі новини | Версія для друку

Корабель ЧФ ВМФ РФ охороняє бурову, поцуплену загарбниками
Корабель ЧФ ВМФ РФ охороняє бурову, поцуплену загарбниками
У Чорноморському флоті Росії повідомили, що не обстрілювали український літак Ан-26, а лише подали світлові сигнали, оскільки він здійснював “провокаційні прольоти”.

Заяви Києва про обстріли там назвали "абсолютною брехнею".

Про це сказав журналістам представник штабу Чорноморського флоту РФ, якого цитує "ТАСС".

Раніше речник президента України Святослав Цеголко повідомив, що транспортний літак ВМС України потрапив під обстріл під час тренувального польоту в ‎Чорному морі.

За словами представника штабу ЧФ Росії, у середу вранці літак ЗСУ Ан-26 "скоїв два явних провокаційних заходи на гранично низькій висоті на російські бурові вишки "Таврида" і "Крим-1".

Співробітник підрозділу охорони бурової платформи подав літаку чотири світлові сигнали з "сигнального пістолета", аби запобігти можливій ​​авіакатастрофі "через зіткнення з щоглою вишки", додали в ЧФ.

Як твердить пан Цеголко, обстріли по українському літаку велися з "раніше захоплених ‎Росією бурових вишок". Інцидент стався у морській економічній зоні України - в районі Одеського ‎газового родовища, наголосив він.‎

Екіпаж українського літака не постраждав. Одна на його фюзеляжі виявили отвір - ‎‎"наслідок обстрілу зі стрілецької зброї", зазначили в українському Міноборони.‎
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.